Corona info

WIJ VERRUIMEN ONZE OPENINGSTIJDEN!

Beste mensen,

Een onwerkelijke en spannende tijd voor iedereen. Corona houd ons in de greep.

Gelukkig blijven onze winkels op Castellum en in de Vershof open en zullen wij natuurlijk de nodige maatregelen in acht nemen om ons personeel en u als klant in bescherming te nemen.

Tevens vragen wij u om zoveel mogelijk alleen boodschappen te doen, zodat onze winkels niet onnodig druk zijn.

Wij verzoeken u per pin en bij voorkeur contactloos te betalen en gepaste afstand te bewaren zowel met het personeel als met winkelend publiek.

Onze winkel op Castellum is elke dag van 8.00 uur tot 21 uur open (zondag van 12.00 tot 18.00 uur)

De openingstijden van de Vershof zijn ongewijzigd.

Dit is een bewuste keuze om zo het klantenbezoek en onze personeelsbezetting te spreiden.

Ook zullen wij onze service uitbreiden en uw boodschappen thuisbezorgen vanaf 20,- U kunt dan zonder contact met de bezorger pinnen. U kunt bellen naar 0306362439 en onze medewerkers staan u graag ter woord om uw bestelling op te nemen en aan te passen naar uw wensen.

Wilt u toch graag even naar buiten voor een frisse neus ook dan kunt u ook uw bestelling doorgeven op bovenstaand nummer dan zorgen wij dat uw bestelling klaar staat en u snel weer naar huis kunt.

Wij hopen u op deze manier een beetje gerust te stellen en zijn dankbaar dat wij met onze producten mogen bijdragen aan uw gezondheid want fit blijven is het allerbelangrijkste. Check regelmatig onze website en facebook voor nadere info!

Team Peter Ultee Groenten en fruit.